El premi mundial de màgia Tony Montana fa parada a Tarragona amb el seu 'Mentalismo Reservado'

Publicat dijous 08 de Novembre de 2018 12:00
  • Miguel González
  • Sala Trono

El premi mundial de màgia Tony Montana farà parada a Tarragona per continuar amb la dotzena edició del Festival Teatre Màgic.
La Sala Trono-Armanyà s'ompliran de màgia i mentalisme aquest divendres amb l'espectacle Mentalismo Reservado, a partir de dos quarts de deu del vespre.
El mag arriba a la ciutat després d'una intensa gira per Itàlia per oferir al públic un show carregat de lectures del pensament, prediccions impossibles i telecinesi.
En una entrevista al programa Realitat o Ficció de Tarragona Ràdio, Montana ha definit el seu espectacle com un show de mentalisme actual, diferent al que s’acostuma a veure normalment i basat en l’humor i la psicologia.
Aquest cap de setmana també passaran per la Sala trono les magues argentines Alba i Cezi Zen que oferiran el seu espectacle familiar diumenge a dos quarts de set. Abans però, dissabte a dos quarts de nou del vespre, haurà aterrat a la Ciutat el mag Jordi Pota que, després del seu espectacle Magicòmic, farà la presentació del seu primer llibre. El teatre El Magatzem acollirà un espectacle de màgia còmica i visual del Mag Gerard, també diumenge però a les dotze del migdia. Les entrades es poden adquirir a www.tarracotiket.cat, www.salatrono.com o www.cotarraconense.cat.