Autor: CBT

Autor: CBT

El primer equip femení del Club Bàsquet Tarragona competirà la temporada vinent a Primera Catalana

Publicat divendres 19 de Juny de 2020 08:18
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Héctor Marín (Entrenador CBT Femení)

Héctor Marín (Entrenador CBT Femení)

Ho farà després d’una absència de cinc anys. Cal destacar la gran capacitat d’adaptació i ràpida evolució d’un equip que ha passat de lliga Territorial a Primera Catalana en només quatre temporades.

L’equip, encapçalat per l’entrenador Héctor Marín, compta ja amb les renovacions d’una de les capitanes, Marina Romeu, i de Berta Corrales, A més, Yasmina Velasco i Anna Tibau són les primeres incorporacions, totes dues arrriben del Valls.

L'entrenador de l'equip fa una valoració positiva de la plaça en aquesta categoria. Diu que abans de confirmar que serien equip de primera Catalana ja estaven treballant en la confecció de la plantilla i és per això que els primers moviments que ja s'han produit.

Les tarragonines afronten amb il·lusió el repte de jugar a una categoria superior i de ser el mirall també de les joves jugadores de la base.

Héctor Marín, té clar els objectius que es planteja de cara al nou curs tant en l'àmbit personal com d'equip.

El retorn a la primera Catalana serà especial per a Carla Ruiz, la capitana s'ha perdut part d'aquesta passada campanya per una greu lesió i que li va fer passar pel quiròfan dos cops.