Matias Segura president del Club

El primer partit oficial al camp de rugbi de l’Anella Mediterrània es jugarà aquest dissabte

Publicat divendres 26 de Febrer de 2021 12:38
  • Tarragona Ràdio

Es tracta d’un encontre preparatori per a la fase de grups de la Divisió d’Honor Catalana que enfrontarà el Club Rugby Tarragona i el Rugby Club Sitges. Es disputarà a les 15.30 h. El partit, seguint les recomanacions del PROCICAT, es farà sense públic per les restriccions derivades de la pandèmia. La consellera d’Esports, María José López, ha volgut destacar la importància de la cita:Aquest partit oficial és un gran pas per al món del rugbi a la ciutat; som conscients que queda molt camí per fer, però des de l’Ajuntament continuarem treballant per donar resposta a les demandes històriques dels clubs de la ciutat”.

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Tarragona va instal·lar al camp una tanca perimetral per tal d’evitar un ús no esportiu de l’equipament i per poder garantir-ne una millor conservació. Aquesta intervenció va tenir un cost de 13.403,98 euros (IVA inclòs) i va incloure la instal·lació d’una tanca de malla a tot el perímetre i tres portes d’accés. A partir d’aquesta millora, que era una llarga reivindicació, el Club Rugby Tarragona s’hi va traslladar i va començar a entrenar i disputar partits amistosos; el de demà dissabte serà el seu primer partit oficial a l’Anella Mediterrània.

Des de l’Ajuntament de Tarragona es vol continuar fent actuacions per millorar l’equipament i el pressupost d’aquest 2021 preveu la instal·lació de gespa artificial, amb un cost de 285.000 euros, i la redacció del projecte d’ampliació dels vestidors, adjudicada a l’empresa E-SET Serveis d’Enginyeria per un cost total de 5.638,60 euros.