El principal maldecap de Xavi Bartolo, és la feblesa defensiva del Nàstic

Publicat dijous 12 de Setembre de 2019 07:13
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Gerard Oliva

Els granes han encaixat vuit gols en tres partits i això ha encès totes les alarmes al club.

Tres gols del Llagostera i uns altres tres de l’Andorra al Nou Estadi i dos del Barça B al seu camp és la mala estadística dels granes en aquestes tres primeres jornades de lliga. El tècnic està preocupat per aquest aspecte i és que cal recordar que ell al capdavant del Reus la temporada passada a 2ªA i tot i els problemes que tenien cada setmana en tota la primera volta que és quan va competir l’equip abans de ser expulsat només va encaixar 27 gols en 21 partits.

El Nàstic actual, només ha sumat un punt de nou i aquest és un mal bagatge i des de la plantilla el davanter Gerard Oliva, diu que a 2ªB cal ser molt forts defensivament i intentar no encaixar gols. El de Riudecanyes que va debutar el passat cap de setmana, diu que poc a poc va agafant la forma després d’haver estat tota la pretemporada lesionat.

Oliva, diu que ara cal fer autocritica, començar a pensar amb el CD Ebro i fer pinya per tots junts sortir endavant.

La plantilla va tornar ahir als entrenaments, avui continuarà al municipal de La Pobla preparant el partit de diumenge a les 12h del migdia al camp del CD Ebro, partit que xiularà l’arbitre de castellà i lleó Fernando Román Román.