El programa 'Juguem a nedar' es consolida en la seva segona edició amb prop de 400 participants

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 11:28
  • Tarragona Ràdio
  • infants
  • Natació
  • Patronat Municipal d'Esports
  • Tarragona

El programa ‘Juguem a nedar’, que ofereix cursos gratuïts de natació als alumnes de P5 de la ciutat, ha estrenat aquest octubre la segona edició amb 392 alumnes participants de 14 escoles de la ciutat. D'aquesta manera en el seu segon any de funcionament se superarà la xifra de 416 infants de 13 escoles que van estrenar el programa en el curs 2017-2018.

El programa consta de sessions setmanals de 50 minuts de durada distribuïdes durant 30 setmanes entre octubre i maig. El cost de l'activitat aquàtica és assumit pel Patronat Municipal d'Esports, de manera que és gratuït per als participants. Els cursos es desenvolupen en horari escolar a les piscines municipals de Bonavista, Campclar, Riu Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Part Baixa-Serrallo.

La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, ha remarcat que el programa ‘Juguem a nedar’ no només permet als infants millorar la seva adaptació al medi aquàtic, sinó que els permet guanyar autoconfiança i millorar els seus hàbits.

La primera edició del programa ‘Juguem a nedar’ es va tancar el passat mes de maig amb una avaluació molt positiva per part dels pares, que van destacar els progressos dels seus fills. Els centres escolars també han posat bona nota a l'activitat, com ho demostra que tots els centres escolars que van prendre part l'any passat enguany repeteixen experiència.