El projecte Tarragona Tennis Inclusiu i el 1er Open Nacional Ciutat de Tarragona han estat presentats

Publicat dimecres 04 de Març de 2020 06:56
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

El projecte Tarragona Tennis Inclusiu i el 1o Open  Nacional Ciutat de Tarragona han estat presentats aquest dimarts amb la voluntat de que es mantingui en el temps. Es celebrara durant el mes vinent. Concretament el 14 i 15 de Març es faran les visites a les escoles . Mentre que l' Open a nivell estatal està programat a partir de l' l'11 abril i durant una setmana. Organitzat pel club tennis Tarragona i amb el Suport de la obra social de Caix Bank i la fundació en l' esport de la raqueta que té la Federació Catalana.

El president del club de Cala Romana Pere Bergadà diu que ja feia temps que anaven darrera d' organitzar una cita com aquesta amb la gigura del Lluis Yebra.

La celebració de l' esdeveniment tindrà activitats paraleles com visites a fins a 6 centres educatius deTarragona de conscienciació i sensibilització com ha explicat el mateix Bergadà.

Les firmes que hi donen suport a l' iniciativa han asegurat que arriben perquè el projecte es pugui consolidar i no resulti una activitat que només es faci enguany.