El PSC acusa En Comú Podem d’amagar a la seva militància un acord per formar un govern de progrés

Publicat dimarts 11 de Juny de 2019 13:47
  • Laura Casas

El PSC acusa En Comú Podem d’amagar a la seva militància un acord per formar un govern de progrés. L’alcalde en funcions i candidat socialista, Josep Fèlix Ballesteros, ha criticat que aquesta informació no es posés sobre la taula en l’assemblea dels comuns d’aquest dilluns. Recordem que el partit encapçalat per Carla Aguilar ha decidit donar suport a la investidura del republicà Pau Ricomà.

Amb tot, Ballesteros, que aquest dimarts ha comparegut en roda de premsa, ha manifestat que té la sensació de què «això no està fet», en relació a un pacte a quatre liderat per ERC i que ha titllat de pacte Frankenstein. Pensa que aquest acord alternatiu seria un «error històric» perquè neix del frontisme. Diu Ballesteros que manté la porta oberta al diàleg amb totes les formacions, també amb els comuns, amb la responsabilitat que els atorga el fet de ser la llista més votada.

La número 2 de la candidatura socialista i regidora electa, Sandra Ramos, ha detallat el contingut de les negociacions amb els comuns. Afirma que se’ls va oferir un acord de govern per escrit obert a qualsevol fórmula.

Josep Fèlix Ballesteros ha manifestat que no renunciarà i que serà regidor els 4 anys, passi el que passi, tenint en compte que ha estat «el candidat guanyador».