El PSC considera que ha estat un primer any de mandat ple d'oportunitats perdudes

Publicat dimarts 16 de Juny de 2020 12:49
  • Tere Ortega
  • Núria Cartanyà
  • Tarragona Ràdio

El PSC considera que ha estat un any d'oportunitats perdudes fent balanç del primer aniversari de la investidura de Pau Ricomà com alcalde i constitució del nou govern municipal. La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha exposat en roda de premsa que molts projectes que es fan realitat es van engegar en l'etapa de Ballesteros a l'alcaldia i assegura que ara simplement s'ha canviat el nom. Ramos ha posat l'exemple del Banc d'Espanya o el Respecta'm.

Ha criticat la que considera insuficient participació ciutadana i el poc consens a l'hora de prendre decisions. Lamenta que no s'escolti l'oposició i que projectes socialistes que eren fàcils d'executar no hagin prosperat.

Sandra Ramos retreu que no s'hagin fet canvis profunds i considera que un any ja és prou temps per començar a veure coses noves més enllà del simbolisme.

Sobre el paper del PSC a l'oposició, Ramos assegura que han estat responsable si han donat suport al govern en moments difícils com la Covid-19 o l'explosió d'IQOXE.

Diu que mantindran la mà estesa pel bé de la ciutat i alerten que ara ha arribat la primera gran crisi de govern amb la marxa de Laura Castel i la renuncia de Ricomà a l'acta de diputat.

Sandra Ramos assegura que el cas Inipro no alterarà el funcionament del grup majoritari a l'oposició.