El PSC de Tarragona acusa el govern de Ricomà d’irresponsable per haver criminalitzat el sector de l’hostaleria

Publicat dimecres 21 de Agost de 2019 12:48
  • PSC
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio

El PSC de Tarragona acusa el govern de Pau Ricomà d’irresponsable per haver criminalitzat el sector de l’hostaleria. El grup municipal considera que s’ha de fer complir el reglament referent a les terrasses, però creu necessari primer l’elaboració d’una taula de consens entre els responsables del sector, veïns i el mateix consistori.

La regidora del partit socialista, Begoña Floria, recorda la importància d’aquest sector en la imatge de la ciutat i el turisme i per aquest motiu considera que s’ha de fer més treball de camp i menys titulars mediàtics. Floria ha explicat que és irresponsable que la regulació de terrasses sigui una eina per enfrontar els ciutadans i insta a l’ajuntament a elaborar una taula de consens.

La socialista considera que el camí per afrontar aquest problema passa per la conscienciació i la pedagogia dels sector abans i durant la campanya d’estiu, a més d’un control i un sistema d’avisos als locals que incompleixin la normativa. Floria remarca que primer s’ha d’elaborar una taula de consens.