El PSC de Tarragona presentarà una moció per despenjar la pancarta Llibertat Presos Polítics de la façana de l’Ajuntament

Publicat dijous 01 de Agost de 2019 13:03
  • PSC
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio

El PSC de Tarragona presentarà una moció per despenjar la pancarta Llibertat Presos Polítics de la façana de l’Ajuntament. La seva portaveu, Sandra Ramos, ha argumentat que aquesta proposta s’ha de fer per mantenir la neutralitat del consistori perquè és ‘‘la casa de tots’’. Des del partit socialista valoren si presentar la moció en un possible plenari extraordinari a finals d’agost, o al següent plenari ordinari al setembre.

Ramos opina que si penjar-la es va presentar com a moció significa que s’ha de respectar l’autoritat del plenari, tot i que segons destaca, es van aprofitar de l’absència de Berni Álvarez. Per tant presenten la moció amb la intenció que PP, C’s i En Comú Podem donin suport a la retirada de la pancarta.

D’altra banda la portaveu socialista mostra la seva preocupació davant els canvis de responsabilitats entre els membres del govern. Ramos considera que aquests traspassos de poder signifiquen que els regidors d’ERC i ECP no estaven preparats per governar.

D’altra banda la socialista també ha opinat sobre a les darreres propostes del govern de Ricomà pel que fa a les festes majors de la ciutat. Ramos considera que ‘‘s’ha de veure’’ si el pregó i la presència de ciutadans al balcó de l’Ajuntament funciona, encara que lamenta la pèrdua d’institucionalitat que es donava amb el pregó a la sala d’actes del consistori.