El PSC denuncia que més de 1.100 tarragonins dependents estan en llista d'espera per accedir a una residència pública

Publicat dilluns 02 de Desembre de 2019 12:19
  • Tarragona Ràdio

Més de 1.100 tarragonins i tarragonines estan en llista d’espera per accedir a una plaça de gran dependent en residències públiques, segons denuncia el PSC citant dades parlamentàries del mateix departament d’afers socials de la Generalitat. En el conjunt del país aquesta xifra s’acosta a les 20.000 persones.

Segons la diputada socialista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, “ens trobem amb la denúncia de moltes famílies que veuen com els seus familiars moren mentre esperen accedir realment a una plaça pública tenint ja tant la valoració de la dependència com el pla personalitzat elaborat.”

“És penosíssim, per dir-ho suaument, que mentre ens trobem amb aquesta realitat injusta que clama el cel el Govern del senyor Torra, responsable polític d’aquesta situació, dediqui les seves energies a escriure cartes al president de Kosovo”, ha reblat la diputada del PSC.

En aquest sentit Rosa Maria Ibarra ha preguntat al Govern independentista “quina solució ofereix a les famílies d’aquests catalans i catalanes que no poden esperar sine die? Optar a una plaça privada, amb uns preus que en molts casos estan a l’entorn dels 2.000 euros mensuals? Saben els diputats d’ERC, Junts per Catalunya i la CUP quina és la realitat dels ingressos econòmics mensuals d’una família en aquest país?”