Autor: Google Maps

Autor: Google Maps

El PSC proposa estudiar la instal·lació de plaques solars als pavellons esportius de la ciutat

Publicat divendres 22 de Gener de 2021 10:58
  • Tarragona Ràdio
  • PSC
  • Tarragona

El Grup Municipal Socialista ha proposat estudiar la instal·lació de plaques solars als pavellons esportius de la ciutat. El conseller Berni Álvarez ha denunciat l’estat de les teulades dels poliesportius de Tarragona, entre elles la del barri del Serrallo i ha demanat a la conselleria d’Esports que es prenguin decisions immediates.

Àlvarez creu que es podria abordar de forma conjunta la reforma de l’energia, per obtenir-la mitjançant plaques fotovoltaiques i també per escalfar l’aigua de les instal·lacions municipals.

El conseller socialista proposa que el Patronat d’Esports encarregui un estudi de forma urgent per abordar ambdues problemàtiques amb un calendari que prioritzi l’arranjament de les cobertes, però que alhora tingui en compte el proposat. Per a Álvarez, d’aquesta manera s’aconseguiria un triple objectiu: disminuir la despesa energètica global, reparar les teulades dels diferents pavellons i canviar a un combustible net, complint així amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

El Grup Municipal Socialista també ha proposat una millora en l’expedició de les targetes moneder. La portaveu socialista, Sandra Ramos, afirma que, durant el mes de desembre de 2020, es va aturar el repartiment d’aquestes targetes d’aliments i proposa començar a treballar perquè això no passi aquest any. El PSC torna a insistir en un increment del pressupost per l’Institut Municipal de Serveis Socials, com a solució a aquest problema.