El PSC proposa la creació d’uns xecs per tal de reactivar el comerç i la restauració

Publicat dijous 22 de Octubre de 2020 11:27
  • PSC
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

El PSC proposa la creació d’uns xecs per tal de reactivar el comerç i la restauració per fer front a les restriccions que el sector pateix. El pla el presentarà aquest divendres en forma de moció al plenari municipal, on també s’exposarà la necessitat de col·laborar amb les administracions de l’Estat per ajudar la població en els tràmits d’ajudes econòmiques com l’ingrés vital.

El conseller socialista, Berni Àlvarez, proposa realitzar accions per reactivar l’economia i, sobretot, per donar tranquil·litat a un sector de l’hostaleria que està patint intensament la segona onada del coronavirus. En aquest sentit, el conseller pensa que s’hauria de posposar com a mínim fins a l’estiu el cobrament de les taxes de terrasses o establir una reducció del 50 per cent de la taxa d'escombraries.

Àlvarez també ha parlat d’uns bonus pels ciutadans, que es podrien fer servir amb l’app Som Comerç, per cobrir part de la despesa en alguns establiments.

El grup socialista plantejarà al govern que reactivi el sector cultural, després de les restriccions que pateix a la ciutat de Tarragona, i que plantegi accions per millorar la mobilitat de la gent gran en el transport públic.