El PSC qüestiona la retirada de l'homenatge a Marbel Negueruela

Publicat dijous 05 de Setembre de 2019 13:55
  • PSC
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

El PSC qüestiona la manera en com el govern municipal ha retirat el nom de Marbel Negueruela de la Mitja Marató. La portaveu dels socialistes, Sandra Ramos, critica les formes i creu que s’hauria d’haver consultat amb el consell rector del Patronat d’Esports. El conseller Berni Álvarez ha demanat una reunió extraordinària amb aquest òrgan per tractar el tema. 

També denuncien accions que s’han dut a terme com acomiadar amb tanta celeritat al gerent de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació i la directora de l’Institut Municipal d’Educació, Montserrat Fortuny, a deu dies de començar el curs escolar.

Ramos ha reiterat la voluntat de fer una oposició responsable però contundent. La portaveu socialista, felicita a la consellera Laura Castel per tirar endavant amb el projecte del Banc d’Espanya heretat de l’anterior govern. D’altra banda, destaca que com a oposició han de denunciar les irregularitats que han observat durant els últims mesos.

Del darrer plenari, destaquen que es van abstenir en el projecte de municipalitzar les llars d’infants perquè és una iniciativa socialista i forma part del 'llegat Ballesteros'. Sobre el càrrec de coordinador de cultura, la socialista ironitza que ni tan sols la CUP va recolzar la mesura.