El PSC torna a reclamar cursos de formació viària per a la conducció segura dels patinets elèctrics

Publicat dimecres 07 de Abril de 2021 12:07
  • Tarragona Ràdio
  • Mobilitat
  • PSC
  • Tarragona

El PSC reclama al govern municipal la implantació de cursos de formació viària per a la conducció segura dels patinets elèctrics. La proposta continua tenint l’objectiu d’educar i conscienciar els joves a circular de forma segura per la ciutat.

El conseller del Grup Municipal Socialista, Mario Soler, ha manifestat que “abans de l’arribada d’aquests vehicles de mobilitat personal, ja van demanar a l’Ajuntament els cursos de formació viària als Instituts per a la bona pràctica dels patinets elèctrics”.

Els socialistes lamenten que aquests cursos encara no hagin arribat i torna a insistir en la seva implementació, perquè la situació als carrers de Tarragona “comença a ser de descontrol”. En aquest sentit, Soler remarca el paper fonamental de la pedagogia perquè la ciutadania pugui desplaçar-se amb seguretat.

El conseller socialista ha volgut agrair la tasca que està realitzant la Guàrdia Urbana per assegurar el bon ús del patinet. Tot i això, Soler creu aquests esforços resultaran insuficients, si no van acompanyats de polítiques públiques que reforcin el paper dels agents locals.