El Reial Club Nàutic presenta el nou embarcador després de deu mesos sense l'equipament

Publicat divendres 03 de Juliol de 2020 11:40
  • Joan Mercadé

El Reial Club Nàutic de Tarragona està de celebració. L’embarcador de l’hangar ja està preparat perquè els esportistes i remers de l’entitat el torni a utilitzar. La riuada del riu Francolí d’octubre de 2019 el va destrossar completament i la seva reconstrucció ha arribat a la seva fi. L’acte de presentació es farà aquest divendres a les 20 del vespre en un acte tancat i on se seguiran totes les mesures de seguretat.

La reforma de l’embarcador ha estat possible gràcies a les ajudes de socis, empleats i membres del Nàutic, però la part més important ha estat el paper del Port. Segons la seva presidenta, Andrea Mazzanti ha destacat l’alt cost de l’embarcador per la seva exclusivitat i ha agraït la participació del Port en la seva fabricació. Per ella, aquest és l’inici d’una situació especial i prometedora.

Esportivament parlant, la presidenta diu que el club té reptes ambiciosos de cara als mundials i als campionats internacionals. El Reial Club Nàutic és un dels més importants del país en la modalitat de rem olímpic. És per això que tenen esperances de portar algun representant als Jocs Olímpics. En els campionats nacionals també volen fer un bon paper.