El Restaurant Cócvla, guanyador de la forquilla d’or del Tarragona dTapes

Publicat dijous 12 de Juliol de 2018 20:42
  • Tarragona dTapes
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

El Restaurant Cócvla ha guanyat la forquilla d’or del Tarragona de Tapes en la seva novena edició amb la tapa ‘Una picardia de ravioli’. Des d’aquest any, aquest premi s’anomenarà Premi Albert Abelló, en honor a l’empresari i polític que va morir a finals de l’any passat. Els altres 4 premis de plata han estat per el restaurant El Complet, Cal Mano, La Pepita i l’Octopussy.

El Tarragona de Tapes està organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona i la Federació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona. És la primera ruta de tapes de Catalunya. Per votar la millor tapa, el públic havia de degustar com a mínim 18 de les 37 que participaven, i omplir un full de votació i presentar-lo al Patronat de Turisme.

La consellera de Festes, Cultura i Patrimoni, Begoña Floria, valora positivament aquesta cita gastronòmica per posar de relleu la dieta mediterrània com a patrimoni de Tarragona.

El cuiner de l’any i guanyador d’Estrella Michelin, Vicent Guimerà, ha fet l’entrega de la forquilla d’or a la millor tapa.