El romanent de 2018 es destinarà al programa de garantia juvenil i a millorar l’eficiència d’infraestructures

Publicat dimarts 18 de Juny de 2019 17:57
  • Tarragona Ràdio

El Consell de Govern de la Universitat Rovira i Virgili ha aprovat els comptes anuals de l’any 2018, que se salden amb un romanent de 376.674 euros. Aquest romanent de lliure disposició es destinarà a finançar 23 contractes en pràctiques per a tasques de suport a la gestió i la recerca, convocats a través del Programa de Garantia Juvenil; a ajudar econòmicament diferents actuacions de la URV Emprèn; a donar suport als actes dels 25 anys de l’Aula de Teatre, i a actuar sobre diferents infraestructures per tal de millorar la seva eficiència.

D’altra banda, s’ha aprovat una nova convocatòria de 50 contractes Martí i Franquès, amb el finançament de la URV de 3,2 milions d’euros, provinents de romanents dels darrers anys. Aquests contractes tenen una durada de 3 anys.

 

Pilar Benejam i Marina Subirats seran les pròximes persones a ser nomenades doctores honoris causa per la URV. Pilar Benejam és catedràtica jubilada de Didàctica de les Ciències Socials a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i membre de l’Associació de Mestres Rosa Sensat.

Marina Subirats és catedràtica emèrita de Sociologia a la UAB. Ha estat un referent històric en la lluita per l’educació en igualtat i ha ocupat càrrecs de responsabilitat al govern de l’Estat.