El Rotary Club de Tarragona organitza un concurs de pintura ràpida

Publicat dilluns 09 de Setembre de 2019 14:02
  • Tarragona Ràdio

El Rotary Club de Tarragona organitza un concurs de pintura ràpida. Es tracta del Tarragona Rotària Modernista Solidària que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre. La tècnica de pintura utilitzada ha de ser a l’oli-acrílic o aquarel·la, tots els artistes que ho desitgin poden participar-hi. Pel que fa a la temàtica, cal que siguin edificis, elements d’edificis i béns mobles modernistes de la ciutat de Tarragona.

La inscripció s’haurà de formalitzar al Teatre Tarragona o al bar restaurant Firmo’s de la Rambla Nova, el mateix dia del concurs, abans de les 10 hores del matí, quan es posarà el segell a les teles. El lliurament de les obres acabades es podrà fer fins a les 17 hores del mateix dia, a la coca central de la Rambla Nova, davant el Teatre Metropol.

Les obres restaran exposades a la Rambla Nova, a la coca central davant del Teatre Metropol. El mateix dia, a les 18:30 hores, es donarà a conèixer el veredicte del jurat. El dimarts 17 de setembre s’inaugurarà l’exposició de les obres guanyadores i les finalistes en el Tinglado número 1, al Moll de Costa del Port de Tarragona. A la vegada es farà l’entrega dels premis corresponents. L’artista podrà fixar el preu de venda al darrere de la seva obra, en cas de no ser premiat el quadre, per si haguessin interessats en la seva compra.

L’arquitecte i president de la Fundació Trencadís, Josep Maria Buqueras, ha explicat a Tarragona Ràdio que alguns dels escenaris més escollits són el Balcó del Mediterrani o l’edifici de les Teresianes.

El primer premi és de 1.000 euros, el segon de 500 euros i la primera, segona i tercera menció és de 250 euros.