El sector de les bodes, a l'expectativa davant l'ajornament de casaments

Publicat dimecres 12 de Agost de 2020 13:08
  • Tarragona Ràdio
  • coronavirus

El sector de les bodes també pateix la crisi sanitària, que ha fet que molts casaments s’hagin d’ajornar sense saber ben bé quina serà la millor data per fer-ho.

Beautiful Bride i la Sastreria Pizarro, referents en aquest sector a Tarragona, fan entre 100 i 130 bodes a l’any. Enguany en porten 87, de les quals unes 40 estan ajornades. Veronica Vazquez de Beautiful bride ha explicat que els clients estan a l’expectativa abans de fer una despesa econòmica el que genera una gran preocupació al negoci.  

Amb el confinament moltes parelles que s’havien de casar a la primavera van decidir posposar-ho als mesos d’estiu, però amb l’augment de casos s’està ajornant fins l’any vinent, amb l’expectativa de com avança la pandèmia. D’altres han decidit optar per una boda amb menys convidats i arriscar-se a portar-la a terme malgrat tot. Així ho ha explicat Raquel Pizarro de la Sasteria Pizarro.

La mascareta ha esdevingut un complement imposat durant aquest tipus de celebracions. Els dos negocis aprofiten la roba que sobrant per fer la mascareta a conjunt.