El sector de l'hostaleria celebra que s’unifiqui l’horari de tancament de les terrasses a la ciutat de Tarragona

Publicat dilluns 10 de Agost de 2020 18:15
  • Tarragona
  • Tarragona Ràdio

L'Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat celebra que s’unifiqui l’horari de tancament de les terrasses i que restaurants i bars puguin programar actuacions musicals dins d’un format ambiental.

L’Ajuntament ha aprovat un horari comú de tancament de l’activitat en terrasses situades a la via pública o espais oberts, de manera excepcional i com a mesura d’ajut per reactivar el sector d’hostaleria i restauració.

Disposa d’autorització municipal per a instal·lar una terrassa des de la data d’aprovació del decret i fins el 30 de setembre de 2020, de diumenge a dijous fins la 01:00 i divendres, dissabte i vigílies de festiu fins 02:00h.

Per altra banda, el decret permet celebrar petites actuacions musicals amb elements electrònics de petit format, de baixa intensitat i potència o en directe mitjançant la veu humana o instruments acústics sense altaveus ni amplificadors. En aquest cas es pot escollir entre 2 franges horàries: de dotze del migdia a dues de la tarda i de set a nou del vespre.
Es podrà fer en aquelles places o indrets compartits amb diverses terrasses i que permetin disposar d’un espai comú per al desenvolupament i gaudi de l’activitat musical, complint amb les mesures de prevenció del risc de contagi de la Covid-19. L'entitat assegura que el decret aprovat per l'Ajuntament de Tarragona dóna resposta a una demanda històrica per reactivar el sector en temps de crisi.