El sector de l'oci nocturn de Tarragona ciutat demana a l'Ajuntament que defensi el seu model de negoci

Publicat divendres 14 de Agost de 2020 19:11
  • Tarragona Ràdio
  • coronavirus
  • Discoteques
  • Tarragona

El sector de l’oci nocturn de Tarragona ciutat, amb representació de NitsQ i de la secció de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, demana a l’Ajuntament que defensi el model d’oci nocturn i que actuï de cadena de transmissió de les reclamacions de rescat sectorial davant de la Generalitat o que ells mateixos assumeixin l’oferiment d’alternatives.

El sector denuncia que el tancament de les discoteques a tot l’Estat suposa la continuïtat de les mesures preses per la Generalitat. Es queixa que ambdues administracions actuen sense un pla de contingència econòmica cap al sector i cap mena d’entesa en els plans de protecció sanitària en l’entorn de l’oci nocturn.

El vocal de l’Associació Provincial de Discoteques de Tarragona, Critian Compte, ha explicat que la tensió econòmica pel tancament dels locals pot representar que molts d’ells no tornin a obrir quan es pugui.

Compte ha calculat que el 40 per cent de les discoteques podrien no reobrir i que part del turisme que acudeix al nostre país ho fa pel sol i platja i per l’oci nocturn. Compte ha alertat que es podria perdre part de les visites si s’acaba amb l’oferta nocturna.

El sector critica que els casos confirmats per coronavirus han continuat creixent amb les discoteques tancades, perquè els joves segueixen reunint-se sense cap control. Compte ha demanat que es deixin adaptar les llicències actuals per poder obrir els locals oferint altres tipus de serveis.