Joaquim Oliver, president provincial de la Feat

El sector del taxi, "molt preocupat" després de l'agressió a Salou

Publicat dilluns 09 de Juliol de 2018 11:26
  • Laura Casas
  • taxi

El sector del taxi es mostra molt preocupat després de l’agressió en grup a un company de Salou. Reclamen més presència policial per sentir-se segurs i lamenten que cada cop hi hagi més violència al carrer. Diuen que hi ha mesures per evitar algunes situacions quan es produeixen dins del vehicle però que no poden fer res quan es tracta de gent que està fora, com és el cas d’aquest cap de setmana. El taxista, de 30 anys, segueix ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Joan XXIII amb pronòstic greu. Va ser apallissat per tres homes quan el taxista es va negar a portar-los amb el seu vehicle perquè no havien respectat la cua. Un dels agressors va aixecar l’home, el va tirar contra el terra i va patir un fort cop al cap que el va deixar inconscient. Els joves es van encarar als agents i van ferir quatre mossos de poca gravetat.

En declaracions a Tarragona Ràdio, el president provincial de la FEAT, Joaquim Olivé, ha lamentat els fets i ha manifestat que són del tot intolerables. Admet que el sector està molt tocat però que han de seguir oferint un servei públic de qualitat. Explica que el que abans eren situacions puntuals, ara es produeixen més sovint. Olivé sosté que una major presència policial els porta a treballar amb més seguretat.

Un altre taxista company de la víctima, Pedro Martínez, lamenta que el col·lectiu se senti "desemparat" amb segons quin tipus de gent que surt dels locals, a altes hores de la nit, i que la presència policial sigui escassa a la zona.

Els tres joves, de 20, 23 i 30 anys, ja han passat a disposició judicial al jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona. Als tres detinguts se'ls acusa d'un delicte de lesions i a dos d'ells també se'ls atribueix un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.