El sector hoteler confia en la seva gestió per fer front a la davallada de l'oferta i demanda

Publicat dilluns 03 de Agost de 2020 13:17
  • Turisme
  • Laura Tarsà


Entrevista amb el nou president de l'Associació Hotelera de Cambrils, Salou i La Pineda, Jaume Orteu,

El sector hoteler confia en la seva gestió per fer front a la davallada de l'oferta i demanda. Enguany, la Costa Daurada només ofereix un 40 per cent de l'oferta hotelera habitual i, únicament, s'ha ocupat entre un 20 i un 40 per cent.
La realitat socioeconòmica del sector està patint una crisi molt dura per culpa de la pandèmia de la COVID-19. El mercat internacional, que era un dels principals sustentadors, ha sigut el primer a tancar-se.

El nou president de l'Associació Hotelera de Cambrils, Salou i La Pineda, Jaume Orteu, ha explicat que la situació és molt estranya i que s'augura un agost inèdit. Afronten amb estoïcisme la temporada i recalca que la gestió ha estat molt satisfactòria. 
En una entrevista a Tarragona Ràdio, Orteu reitera que el sector ha de seguir treballant en aquesta línia per adequar el servei i oferir una bona experiència sense apujar els preus.

Tot i això, el president conclou que cap notícia és optimista i que la situació és molt complicada. Tot i ser un destí amb grans oportunitats i ofertes culturals, turístiques i d'oci, ara per ara, el turisme que primer reacciona és el de proximitat.