El SIAD tornarà a donar el servei habitual dilluns

Publicat divendres 16 de Octubre de 2020 16:52
  • Tarragona Ràdio

El SIAD torna a prestar el servei habitual a partir d’aquest dilluns. El Servei d'Informació i Atenció a les Dones tornarà a estar operatiu de manera habitual a partir d’aquest 19 d'octubre. Donada la importància i necessitat del servei, la Conselleria de Ciutadania va realitzar, per via urgent, els tràmits necessaris per aprovisionar la seva plaça vacant i poder així reprendre la seva activitat de manera immediata.

Durant aquests dies, s’han seguit atenent les demandes a través de la resta de l'equip tècnic de la conselleria i s’han realitzat les derivacions necessàries als serveis d'atenció a la violència masclista així com a Guàrdia Urbana. El servei es reprendrà dilluns de manera regular i continuada tant de forma presencial des de l’oficina de la plaça Imperial (amb cita prèvia) com per contacte telefònic i per correu electrònic.

El SIAD informa i orienta a les dones sobre recursos de la ciutat per qualsevol situació. Presta acompanyament emocional i assessorament jurídic per gestionar la defensa dels seus drets, especialment en situacions de violència masclista, així com també deriva, quan és necessari, als recursos públics i a la xarxa d'atenció de la ciutat de Tarragona.