El Sopar Solidari de la Fundació PortAventura donarà els beneficis a tres associacions sense ànim de lucre

Publicat dimarts 10 de Juliol de 2018 12:44
  • solidaritat
  • La muntanyeta
  • Port Aventura
  • Sofía Vargas

La Fundació Port Aventura celebra dijous 19 el 8è Sopar Solidari. Tindrà lloc al centre de convencions de PortAventura, a benefici de la Fundació Josep Carreras, l’Associació AFANOC i l’AECC. La finalitat principal de l’esdeveniment és contribuir a ajudar a persones en risc d'exclusió.

A partir de les 19:45h els assistents poden accedir al centre, on es comprovaran les acreditacions. A les 20h es farà l’aperitiu de benvinguda als jardins del centre i a les 21h es donarà inici al sopar, a les sales Alexandria. Tot just a mitjanit es farà l’anunci de la recaptació final i a continuació hi haurà una sessió de chill-out de la mà del DJ Abadia, de la Muntanyeta.

Les inscripcions per assistir-hi s'han de fer online. La contribució benèfica per persona és de 60€. La data límit per a inscriure’s és el 16 de juliol.

El president de la Fundació PortAventura, Ramon Marsal, argumenta per què han decidit avançar el sopar i confessa que les places s’estan venent ràpidament.

Si no es pogués assistir al sopar, també hi ha una modalitat de pagament anomenada ‘Cobert 0’. És una opció de fer una donació sense haver d’assistir al sopar.