El SPiSP guanya a la pista del Mundet

Publicat dissabte 18 de Gener de 2020 19:25
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio
  • Voleibol


Vlado Stevovski
Els cooperativistes s’imposen per 1 a 3 a la pista del Voleibol Mundet i sumen la dotzena victòria en tretze jornades. Són segons amb 36 punts a la classificació

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha tornat amb un somriure a la Superlliga Masculina 2 després de guanyar el Voleibol Mundet per 1 a 3, encontre que anava encaminat a sentenciar-se amb un ràpid i habitual 3 a 0 per als cooperativistes però que ha quedat alterat per la pèrdua del cinquè set de la campanya, factor que no ha impedit una nova alegria en el torneig de la regularitat.
 
Cinquè set en contra a la lliga

El duel es decantava per al SPiSP en el primer set. L’ajustat 23-25 dona un senyal de l’equilibri viscut en el primer joc del matx, quelcom que s’ha desfet en el segon. Un 18 a 25 després d’anar 14 a 21 feia caure el punt per a l’equip de Vlado Stevovski. Els vermells posaven una considerable diferència en el marcador i anaven dirigits a endur-se el triomf per 0 a 3. Tot i que la victòria semblava en el sac quan s’ha arribat a 18-20 en el tercer set, la situació s’ha capgirat. El Mundet ha despertat i ha acabat decantant el joc per 25 a 22, provocant el cinquè set en contra dels cooperativistes en la present temporada.

El tècnic, del Sant Pere i Sant Pau Vlado Stevovski, para de victòria important.

Afortunadament per als tarragonins, la dinàmica local ha tingut poca durada i el 0 a 5 inicial del quart set deixaven el matx quelcom sentenciat. El SPiSP no ha deixat escapar aquesta diferència i l’ha aconseguit ampliar a un 12 a 20 que s’acabaria transformant en el 15-25 definitiu que ha donat el tercer punt i el partit als tarragonins. Amb aquest triomf, l’equip quedarà segon a la lliga amb 36 punts. El Barça-Leganés de diumenge al migdia, clau per saber si els cooperativistes igualen o mantenen la distància respecte al líder. L’agenda del SPiSP queda marcada pel pròxim duel: dissabte vinent a les 18.00 hores a la pista del Pizarra andalús.