El SPiSP no vol afluixar en la visita a Benidorm

Publicat divendres 08 de Novembre de 2019 11:48

El conjunt cooperativista visita dissabte el conjunt alacanti, tercer classificat que es troba a cinc punts dels tarragonins. Sumar la sisena victòria seguida, el repte a assumir.

Després de superar equips com el Voley Playa Madrid o el Michelin Almeria per 3 a 0, conjunts que conviuen amb la zona alta de la lliga, ara toca visitar la pista d'un equip que és tercer classificat de la Superlliga Masculina 2 i que han guanyat quatre dels cinc partits jugats, dos d'ells sense cedir cap punt. 
Els tarragonins, empatats a tot amb el Barça després de sumar els quinze punts possibles amb quinze sets a favor i cap en contra, buscaran mantenir el nivell contra un Benidorm que és un rival directe.

L'entrenador Vlado Stevovski, abans de la disputa del matx, diu que confia en els seus i afirma que estant jugant bé. Preveu un partit llarg i complicat.

La victoria consolidaria als de la nostra ciutat al lideratge i l'aproparia a la classificació per la Copa Príncipe, a falta de 7 jornades per arribar a l'equador de la lliga regular.