Autor: JA Pérez

Autor: JA Pérez

El SPiSP pateix davant el Madrid i cedeix un punt

Publicat diumenge 02 de Febrer de 2020 09:09
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio
  • Voleibol


Vlado Stevovski
Els cooperativistes guanyen per la mínima (3-2) en un duel que acaba amb remuntada. Els dos punts sumats el deixen ara a quatre del Barça
El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha guanyat el Voley Playa Madrid però ha cedit un punt en la pressió constant que li està fent al FC Barcelona, líder de la categoria que compta els partits per victòries i ha sumat els 45 punts possibles en aquesta campanya. Els tarragonins han hagut de forçar el cinquè set per sumar un triomf per 3 a 2 que provoca que els jugadors dirigits per Vlado Stevovski només sumin dos punts aquesta jornada.
Remuntada per guanyar

Els del barri de Tarragona començaven el matx d’una forma habitual: enduent-se el primer set. El 25-19 dels primers minuts de partit aplanaven el camí cap al triomf però, tenint en compte que el VP Madrid era el tercer classificat, no hi havia motius per refiar-se. I així ha estat. Els visitants han reaccionat i han guanyat el segon joc per 21 a 25 i el tercer per un més contundent 17 a 25. El duel estava a un set de perdre’s. I més quan en el quart temps els cooperativistes han arribat a la recta final amb un 14 a 17 advers.


Ha estat aleshores quan l’equip ha reaccionat, ha capgirat el quart joc per decantar-lo a un 25-21 que ha forçat el cinquè i definitiu temps on, tot i començar guanyant 10 a 5, els madrilenys han pogut capgirar-o a un 11-12 que feia témer el pitjor. Després d’arribar al 15-15, el doble punt ha caigut per al bàndol tarragoní i el triomf, encara que sigui per la mínima i només doni dos punts, es queda a casa. Ara, el SPiSP és segon amb 41 punts, a quatre del Barça líder amb 45. La pròxima cita serà dissabte vinent a les 19.45 hores visitant la pista del Michelin Mintonette Almería.