Vlado Stevvoski

El SPiSP planta cara però cau contra el líder

Publicat dissabte 02 de Desembre de 2017 20:39
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio
  • Voleibol

El Voleibol Sant Pere i Sant Pau perd contra el Voley Palma (1-3) en un matx on ha estat a punt d’empatar després de perdre els dos primers sets

 

Derrota amb honor. Així es podria definir la novena ensopegada en nou jornades del CV Sant Pere i Sant Pau a la Superlliga Masculina després de caure derrotat contra l’Urbia Voley Palma, líder de la màxima categoria d’aquest esport. Els tarragonins, que encara no saben que és guanyar un matx, han donat més guerra d’aquella que es podia preveure tot i que s’han perdut els dos primers jocs del matx per un idèntic marcador: 19 a 25.

 

El tècnic del Sant Pere i Sant Pau Vlado Stevovski, destacava que els seus jugadors han fet un bon partit plantant cara en tots els jocs.

 

No ha estat fins al tercer quan els cooperativistes han ofert la seva millor versió i s’han imposat per 25 a 23, forçant un quart set que ha estat extremadament igualat. S’han necessitat els punts extra per acabar de decantar l’encontre. Tot i que s’ha intentat, els balears s’han imposat per 26 a 28 i la victòria ha tornat a marxar lluny del conjunt entrenat per Vlado Stevovski. La pròxima cita dels tarragonins serà dissabte vinent a les 18.00 hores a la pista del Teruel, actual tercer classificat i aspirant al títol.