El SPiSP segueix en forma i esclafa el Pizarra malagueny

Publicat diumenge 20 de Octubre de 2019 00:12
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio
  • Voleibol

Els cooperativistes guanyen el Pizarra (3-0) en un duel on han estat molt superiors. L’equip supera el Barça i ara és el primer classificat, compartint lideratge amb els blaugrana
El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau no ha tingut problemes per superar el Club Voleibol Pizarra per un contundent i ràpid 3 a 0, idèntic resultat aconseguit en les dues jornades anteriors. Els cooperativistes, que encara no han perdut cap set en allò que es porta de temporada, han sumat el tercer triomf seguit que el permet assaltar la primera posició que, de moment, comparteix amb el FC Barcelona. El Voley Playa Madrid, que també havia sumat sis punts fins aquest cap de setmana, ja n’ha cedit un després de guanyar per la mínima a la pista del Xàtiva Voleibol.
Un partit sense història
El triomf del SPiSP ha estat el més còmode dels aconseguits. Els tarragonins esclafaven el seu rival en el primer set amb un contundent 25 a 11, quedant en evidència la clara superioritat cooperativista contra un nouvingut en la categoria. Els homes dirigits per Vlado Stevovski no han tingut problemes per imposar-se per 25 a 18 en el segon i tercer set, deixant el 3 a 0 en el marcador final.
 
Stevovski ha afirmat després del triomf que «hem fet molt bon partit, havíem d’estar molt bé per endur-nos la victòria i ho hem fet; és important mantenir la ratxa de victòries, sobretot a casa on hem de ser forts». El tècnic dels tarragonins ha afirmat que «avui hem jugat millor que la setmana passada però sé que podem donar més; ara toca visitar el Voley Playa Madrid i haurem d’estar al màxim contra tots per tenir opcions de guanyar».