El subdelegat avança que el traspàs dels trams urbans de carreteres serà realitat durant el primer semestre de 2019

Publicat dimarts 04 de Desembre de 2018 12:07
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega
  • Subdelegació

El subdelegat del govern central a Tarragona, Joan Sabaté, ha assegurat en una entrevista a Tarragona Ràdio que el traspàs dels trams de carretera urbans a l’ajuntament es farà efectiu durant el primer semestre de 2019.

Sabaté ha destacat que ja existeix un acord sobre els termes del pas a mans municipals de les vies estatals i que aquest es farà realitat de manera immediata.

El subdelegat ha explicat que aquestes infrastructures que són travessies urbanes s’han de convertir en veritables carrers. Diu que es faran actuacions i millores puntuals però ha descartat qualsevol gran inversió. D’altra banda, Joan Sabaté ha admès que la construcció d’una rotonda d’accés a Cala Romana és una prioritat.

Ho ha dit el subdelegat tot recordant l’accident mortal d’un motorista a la sortida de l’accés al Tennis Tarragona el mes passat.

Sobre l’Estació Intermodal al sud de l’aeroport de Reus, el subdelegat diu que estudiaran el projecte si realment hi ha un ampli consens. Demana, però, que es tinguin en compte altres propostes com la d’un abaixador que abaratiria els costos. Admet que hi haurà trens que deixaran de passar per l’estació de la ciutat de Tarragona quan entri en funcionament el Corredor del Mediterrani però afegeix que no s’ha de tancar la porta a que en circuli algun d’alta velocitat si l’operador ho veu rendible.

Sobre l’A-27, Sabaté explica que estan pendents de l’estudi que s’ha fet davant de l’aparició d’incidències geològiques.