El Team Compak ja té el calendari definit per la resta de la Copa Espanya

Publicat dimecres 20 de Maig de 2020 08:43
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Diego Boss (President CC CampoClaro)

Diego Boss (President CC CampoClaro)

El Team Compak Club Ciclista Campoclaro ja sap de forma oficial quin serà el desenvolupament del que resta de temporada amb el calendari de la Copa Espanya. 

Així ho ha donat a conèixer en les darreres hores la pròpia federació Espanyola de Ciclisme. La tercera prova de la competició, primera després de l’aturada serà a Valladolid  el 4  d’agost. Les fins a 9 cites  restants abans que és completi  el calendari es faran al llarg de tres mesos sense pausa i al llarg dels caps de setmana que van d’agost a octubre. El director esportiu del club Antonio Pineda, assegura que els ciclistes estan llestos per a poder afrontar el que resta de temporada.

Paral·lelament el club que ha garantit que s’acabarà la temporada té dubtes per la  supervivència per la propera temporada de l’equip sots 23. A les darreres hores ha parlat el president del club Diego Boss, qui diu que la situació no és fàcil i que com cada any caldrà un miracle per a que hi hagi algú que pugui confiar en ells i es pugui continuar amb el projecte  que es té a nivell estatal.

Com a mesura de força o bé perquè realment la situació no és fàcil el president diu que cada vegada veu més propera la desaparició de l’equip que tants èxits ha donat al llarg dels últims anys. Si es dona el pitjor dels escenaris, Boss, diu que l’activitat mai quedarà aturada a nivell de Club.

Si acaba dient adeu a l’equip en el 2021 serà especialment dur, coincidirà en el 20è aniversari de la creació de l’equip, una de les referències en la Copa Espanya en el camp amateur.