El TEDx Tarragona escalfa motors amb una trobada en format reduït aquest divendres

Publicat dilluns 27 de Març de 2017 18:14
  • Miguel González

la tercera edició del TEDx Tarragona escalfa motors amb un nou projecte que proposa trobades en format més reduït.
La jornada central tornarà a Tarragona el proper 12 de maig al Palau de Congressos al voltant del tema SHINE com a invitació a descobrir idees que brillen.
Abans, però, l'organització ha engegat el TDEXTarragonaSalon, tres trobades en format més petit.
la primera serà aquest divendres, 31 de març a les set de la tarda a la Delegació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Les jornades estan pensades per reunir un màxim de 100 persones. La diferència més significativa d'un TEDx habitual radica en que l'audiència pot participar del debat i la conversa. la trobada proposa visualitzar alguns vídeos sobre un tema concret i analitzar-los  a partir del debat amb experts en la matèria. La d'aquest divendres tractarà la importància de la planificació urbanística.
un dels membres de l'equip organitzador, Agustí López, ha explicat a Tarragona Ràdio que tots els formats del
TEDXTarragona

tenen en comú el fet d'afavorir el diàleg, la reflexió i la connexió amb idees que valen la pena.
El format habitual del TEDXTarragona tornarà el proper 12 de maig al Palau Firal i de Congressos amb capacitat per acollir mig miler de persones. Entre els assistents ja confirmats destaquen l’expresident del FC Barcelona i exdiputat al Parlament de Catalunya, Joan Laporta o el catedràtic d’arqueologia de la URV, Joaquín Ruiz de Arbulo, entre d'altres.
L’entrada per assistir al TEDXTarragona tindrà un cost de 20 euros.