El temporal s'acarnissa amb el litoral i 'esborra' platges com la de la Móra

Publicat dimarts 21 de Gener de 2020 12:09
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

El temporal ha castigat el litoral, amb platges que han perdut molta sorra en diferents punts de la demarcació. És el cas de Tarragona, on han desaparegut pràcticament platges com la de la Móra, però també de localitats com Cambrils, Salou, Altafulla, Torredembarra o Roda de Berà.

La caiguda d’arbres ha fet tallar l’R-15 i entre Reus i Mora hi ha servei alternatiu per carretera. S’han produït retards als Regionals i també als trens de Llarga Distància, que han hagut de reduir la velocitat. A les carreteres, les complicacions segueixen en 10 vies. Les més destacades són la C-12 tallada a Tortosa i l’N-420 tallada a Gandesa en tots dos sentits de la marxa.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Joan Martí i Pla, ha parlat de «certa normalitat» i que la pitjor part se l’ha emportat el litoral.

El cap de l'Equip de Predicció i Vigilància del Servei Meteorològic de Catalunya, Santi Segalà, demana no abaixar la guàrdia aquest dimecres.

Segalà explica que cal esperar al dijous per saber si l'episodi és extraordinari, però l'onatge sí que estarà dins els fenòmens marítims pitjors dels darrers anys.