El TGN Bàsquet tornarà a tenir una jugadora americana

Publicat dijous 14 de Setembre de 2017 07:58

El Tgn bàsquet tornarà a tenir a una jugadora americana. A l'equip que debuti aquest dissabte li faltara una darrera incorporació ja està fitxada, però el club encara no ha desvetllat el seu nom. Segons ha pogut saber Tarragona Ràdio, és americana i serà la tercera en la història del club. Està previst que arribi entre finals de setembre o inicis d'octubre .

Cobrira una posició, la de pivot, que ha quedat coixa en l'equip, sobretot després de la marxa de Clàudia Pérez. 

El vicepresident del club Iñaki Liarte, diu que han buscat en les últimes setmanes diferents opcions amb unes característiques especials que permeti al bloc guanyar en alçada. 

Tant el primer equip, com altres de cistella gran del mateix TGN han fet estada a Cornudella al llarg de les últimes setmanes, una acció que ja feia anys que es volia fer però que ha estat enguany qua s'ha posat en marxa coincidint amb l'entrada a la direcció del club de Raül Bonet. 

Dissabte i al Pavelló del Sagrat Cor es disputara el tradicional torneig de Santa Tecla, jugaran els equips del club. Es tancara amb el primer compromís oficial del Sénior femení, que afrontara la primera jornada de lliga.