Autor: Rafa Marrasé/TGN Bàsquet

Autor: Rafa Marrasé/TGN Bàsquet

El TGN Bàsquet a Copa Catalunya

Publicat dimarts 19 de Maig de 2020 08:29
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Joan Cortina (Delegat Territorial Catalana de Bàsquet)

Joan Cortina (Delegat Territorial Catalana de Bàsquet)

La Federació Catalana de Bàsquet confirma al TGN Bàsquet que tindrà plaça a Copa Catalunya Femenina la propera temporada.

Una informació que ja us avançava Tarragona Ràdio el passat 29 d’abril i que confirmava el mateix president de la Catalana Ferran Aril en declaracions a aquesta emissora. Aquell dia, Aril va avançar que el conjunt lila podria jugar la propera temporada a Copa, fet que des del mateix TGN Bàsquet van declinar valorar per Tarragona Ràdio, en una mesura gens comprensible.

Ahir el club va fer oficial aquesta informació en un comunicat primer a les xarxes socials i més tard als mitjans de comunicació.

El lideratge de l’equip a la primera catalana abans de la suspensió de la competició per la pandèmia li han donat bitllet per recuperar plaça a una categoria que havia perdut la temporada passada. El president de la territorial de bàsquet, Joan Cortina ha confirmat aquest extrem en declaracions a Tarragona Ràdio.

Recordem que quan es va aturar la primera Catalana hi havia un triple empat a la competició amb Ploms i Terrassa però el bàsquet averrage afavoria a les jugadores que dirigeix Víctor Neila.

Cortina ha avançat que la Copa Catalunya 2020/2021 tindrà dos grups però caldrà veure com és desenvolupa la mateixa.

L'edició del pròxim any per tant, serà la que tindrà més participació d’equips del territori, a banda del TGN Bàsquet, també hi serà el C.N. Reus Ploms i el CB Valls que es manté a la categoria.