El TGN Bàsquet cancel.la el torneig de Cambrils

Publicat dilluns 18 de Maig de 2020 08:45
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Iñaki Liarte (Vicepresident TGN Bàsquet)

Iñaki Liarte (Vicepresident TGN Bàsquet)

El TGN Bàsquet cancel·la definitivament l’edició d’enguany del torneig de Cambrils. S’ha decidit que no es disputi la trobada a causa de la situació actual arran de la Pandèmia, inicialment s’havia de fer entre 3 i el 8 d’abril, posteriorment es va posposar fins 1 de Juliol.

Malgrat que la demarcació de Tarragona va entrar en la fase 1 del desconfinament aquesta passada setmana i que la resta del país ho anirà fent pròximament els dirigents del club  consideren que no poden tirar endavant amb un campionat que reuneix 1000 persones d’arreu de la demarcació, Catalunya i l’estat a part d’Europa.

El dirigent del club, Iñaki Liarte, diu en declaracions a Tarragona Ràdio que han decidit no fer l’edició d’aquest any, ja que no poden garantir tot el volum que comporta una cita esportiva com aquesta.

Liarte, diu que és només un punt i a part en aquesta cita habitual de cada any per aquestes dates. Liarte ha anunciat que pel 2021 tornaran amb més força i s’ha mostrat sorprès i agraït demanar resposta dels clubs participants ha avançat fins i tot que més d’un que ja havia pagat la inscripció no ha volgut que se li tornés així ja garantit la seva participació per la propera edició. Trenca d’aquesta manera una sèrie de 16 edicions seguides en el torneig de Cambrils mereixedor de reconeixement i  premis  per la seva bona organització. L’any 2018 es va registrar la participació més elevada  del torneig amb 80 equips.