El TGN Bàsquet evita el descens directe i jugarà el play-out

Publicat dilluns 13 de Maig de 2019 07:43


Juan Carlos Arjona

Les jugadores de Juan Carlos Arjona, jugaran davant l’Igualada al millor de tres partits per mantenir-se una temporada més a Copa Catalunya. Les liles tot i la derrota davant el Lleida han aprofitat la derrota del Sant Fruitós per esquivar el descens directe.

El TGN Bàsquet ha hagut d’estar atent al Twitter per saber si encara tenia opcions de permanència després de la derrota del divendres a la pista del CB Lleida (70-65). La desfeta a la Terra Ferma provocava que l’equip que entrena Juan Carlos Arjona depengués del resultat del matx entre el Draft i el Sant Fruitós perquè una victòria de les de Sant Fruitós de Bages condemnava al descens al TGN Bàsquet.

La salvació, però, no és automàtica. El TGN Bàsquet haurà de jugar una promoció de descens per jugar un any més a Copa Catalunya Femenina. Arjona, es mostrava content per aquesta carambola que ha evitat el descens directe.

Les liles van ser capaces de guanyar el CB Igualada a la seva pista (76-81) durant la fase regular i també al pavelló del Sagrat Cor (75-62). La promoció de descens es juga al millor de tres partits i es disputarà a partir del cap de setmana del 25 i 26 de maig. El segon partit, al Sagrat Cor, es jugarà l’1 de juny i si fos necessari un tercer partit, el cap de setmana següent, el 8 o 9 de juny. Arjona, diu que ara cal fer uns bons entrenaments fins que arribin els partits.

L’equip guanyador de l’eliminatòria manté la categoria, el perdedor, baixa a Primera Catalana.