El Torreforta sotmetrà en assemblea el futur del seu equip amateur

Publicat dimarts 14 de Maig de 2019 09:48
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

El president ha anunciat que no te clara la viabilitat per la continuïtat del 1 er equip a la lliga, però que vol que siguin els socis els que tinguin l’ última paraula. El president del club de ponent, Luis Garcia diu que vol difícil que l’any es pugui tenir equip.

diu que fara els esforços que calgui però no se sent recolzat i la seva idea es que deixi d’ existir l’ amateur per la pròxima temporada.

Ja fa anys que els problemes econòmics porten aquesta idea a un luis Garcia que es troba sense forces, ara torna a insistir però vol que sigui la massa social la que tingui l’ ultima paraula sobre la decisió.

La reunió amb la massa social ja te data ,serà en 2 dissabtes a les mateixes instal·lacions del municipal de Torreforta.

El pressupost del 1 er equip amb tot el comporta la temporada és de 18.000 euros i els ingressos son inferiors. Diu que està cansat de demanar a la gent del seu voltant perquè al final tot s’ acabanen convertint en favors.

Mentrestant a la segona catalana on està l’ amateur li queden dues jornades de lliga, la darrera a casa contra l’ Amposta.