El Trio Montsant inaugura el Bouquet Festival al Teatret del Serrallo

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 12:00
  • Cultura
  • Música
  • concerts
  • Bouquet Festival
  • Sofía Vargas

Arriba a la ciutat la sisena edició del Bouquet Festival. S’inaugura aquest divendres a càrrec del Trio Montsant. A partir de les 21h es pot gaudir d’un concert vibrant, càlid i ple de matisos al Teatret del Serrallo.

L’Ensemble Montsant ens fa arribar una de les músiques més passionals del món i que més s’han transformat al llarg del darrer segle. Una melodia que fusiona les arrels folklòriques amb la tradició clàssica: el tango.

El trio està format per l’argentí Marcelo Mercadante, que hi posa la veu del bandoneó, l’instrument insígnia del nou tango; Marta Cardona, com a violinista; i Emiliano Roca amb el contrabaix. A més, també compten amb Anita McRae i Giovanni Corral que complementen el concert amb el seu ball.

En una entrevista amb Tarragona Ràdio, la directora del festival, Maria Parra, ha parlat del paper del músic en relació amb la seva audiència. També ha reflexionat sobre l’objectiu del festival envers les localitzacions.

El proper concert es divendres 6 de juliol, coincidint amb la tercera nit del concurs internacional de focs artificials. Les entrades es poden adquirir a tarracoticket i al 626 25 71 23 pel preu de 20€ per adults i 10€ per a infants d’entre 6 i 12 anys.