El Vòlei Sant Pere i Sant Pau es queda sense ascens

Publicat divendres 22 de Maig de 2020 08:04
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Alfonso Periañez (President SPSP)

Alfonso Periañez (President SPSP)

La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Voleibol, tal i com ja avançàvem ahir ha ampliat fins a 14 els equips de la Superlliga la propera temporada i l’acabaran de completar el FC Barcelona i el Boiro, per tant el primer de cada grup en el moment de l’aturada de la competició.

Hi hauria una possibilitat remota perquè els de la nostra ciutat també poguessin pujar per això, caldria esperar a més endavant i és que els cooperativistes tindrien la prioritat si és que hi ha algun equip de la categoria que renuncia a la plaça.

Des del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau, el president Alfonso Periáñez ha parlat en els següents termes de com han rebut la notícia. Periañez,  ha lamentat en declaracions a Tarragona Ràdio que no s’hagi tingut en compte les estadístiques per determinar quins han estat els dos millors equips de Superlliga 2 i ha lamentat el poc suport de la Federació Catalana.

El president dels tarragonins té clar que a partir d’avui ja es comença a treballar en el projecte del pròxim any i que l’objectiu evidentment serà aconseguir pujar des de la pista a la Superllliga. 

Periañez té clar que el futur  passa per seguir comptant amb el tècnic Vlado Stevovski i a poder seguir mantenint la columna vertebral del primer equip.