El Vòlei SP i SP crea un segon equip sénior masculi

Publicat dijous 13 de Setembre de 2018 14:06
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

La intenció del club és poder donat minuts a jugadors que en tinguin pocs al conjunt de la Superliga 2. La voluntat era que ja s'hagués posat en marxa la passada temporada, però finalment no es va poder. 

Competirà a la segona catalana i el dirigirà Nenad Dimitreski. El gerent de l'entitat Axa Stevoski parla dels avantatges de poder disposar d'un segon sénior i els objectius a curt i mig termini que es marquen. 

Stevoski diu que aquest segon equip el formaran els jugadors menys habituals en el conjunt de la superliga 2, però amb opcions de poder jugar quan sel's necessiti a banda d'algun dels del equip juvenil. 

Participaran a la segona catalana. La voluntat es que en un espai curt de temps es pugui anar pujant fins arribar a estar a prop del conjunt que competeix a nivell estatal. 

Per la temporada que s'estrenara en poques setmanes, el club disposarà de 4 equips més respecte els que tenia el passat curs.  

Algun d'aquests equips són escolars. Formen part del projecte de la base que es té amb el programa esports a la carta que surt de l'ajuntament.