El Vòlei SP i SP debuta aquest dissabte a la Superliga 2

Publicat dimecres 14 de Octubre de 2020 07:08
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


Alfonso Periañez (President SPSP)

Ho fa sense cap fitxatge i amb les baixes de Carles Mora i Arnau Maisà. Tots dos s' han desvinculat del conjunt de la nostra per jugar a la superior categoria amb l' Eivissa i Barça , respectivament.

Al club tarragoní assumeixen que estan a les portes d' una temporada diferent i que es tindran que acostumar a moltes situacions adverses i on es tindrà que improvisar en moltes ocasions.

El president Alfonso Periañez ha explicat que existeix intranquil·litat que per la temporada que els tocarà viura.

Si no es donen canvis d’ última hora a partir d’ aquest cap de setmana a la jornada inaugural ja hi podrà haver aficionats a les grades tot i que amb un numero reduït. Periañez diu que es busquen formules per a prioritzar l’ entrada de socis . Ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que s’ ha presentat un protocol per l’ ocasió al Patronat Municipal d’Esports.

Cap fitxatge i dues baixes sensibles. Amb aquest panorama es presenta el Vòlei SP i SP a la nova temporada, una circumstancia que no preocupa al dirigent del club que sap que l’ equip està en bones nans i es buscaran solucions a l’ adéu dels 2 jugadors clau en les últimes temporades.

Valiño tot i que en una posició que no és la seva, està jugant els partits que s’ estant disputant al llarg de la pretemporada i poc està notant l’ inactivitat que ha tingut desprès de la lesió de llarga durada.