El Vòlei SP i SP vol seguir fort en el seu retorn a la competició

Publicat divendres 22 de Gener de 2021 12:36
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

El Vòlei SP i SP torna a la Lliga reben el Petrer

l' equip , segons l' entrenador està preparat per competir, s'enfronten a un rival al que van derrotar en la primera volta a terres valencianes.

Els vermells arribaven a l' equador de la Superliga 2 amb 8 victòries i només dues derrotes, Vlado Stevoski espera tot i el molt temps que porten fora de les pistes es continuí amb la bona dinàmica que es portava abans de festes

Recordem que l' últim partit abans del d' aquest dissabte va ser el 12 de desembre, era el que tancava la primera volta. Tot i la falta de ritme , l’ entrenador diu que s’ ha treballat amb regularitat i desitja que res varii, sobre tot en clau de resultats ja que s’ havien arribat a encadenar 6 jornades seguides,guanyant, parlar del Petrer com un equip que és molt complet i que comet pocs errors.

Amb el d’ aquest cap de setmana s’ obre la 2 volta de la Lliga. Dóna la circumstància que dissabte en el grup dels cooperativistes es van deixar sense jugar tots els partits per casos de Covid.

Vado Stevoski preveu un segon tram de temporada igualat i on arriben molts equips amb possibilitats de lluitar per aconseguir plaça cara a la fase d’ ascens

El partit dissabte en el que serà retorn a la competició es disputarà a partir de les 18 h de la tarda.

per cert el partit ajornat davant el Benidorn ja té data, serà el 13 el Febrer.