El Xanthi de Kiko Ramírez, en zona de privilegi a la lliga grega

Publicat dimecres 09 de Octubre de 2019 07:35
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


El Xanthi de Kiko Ramírez es troba en zona de privilegi a la lliga grega. El tècnic tarragoní ha aprofitat l'aturada a les lligues europees per visitar la família.

En aquesta nova etapa Ramírez ha començat de forma brillant. Ha sumat 5 victòries i només ha encaixat una derrota. D'aquests resultats en destaca els aconseguits al camp de l' AEK i Panatinaikos.

Ramírez diu que cal assaborir el moment perquè la lliga és molt competitiva i amb rivals que tenen molt de potencial. Diu que s' ha d'anar pas a pas però que cal posar en valor el que s'està fent. Afirma que la lliga acaba de començar i que s' ha de seguir actuant amb humilitat

Kiko Ramírez ha aprofitat la seva estada a la ciutat per passar per Tarragona Ràdio, en una entrevista al Sempre Nàstic.

Va estar present al partit dels granes contra el Castelló de diumenge, un enfrontament especial ja que s' enfrontaven 2 equips als que ha entrenat.

Ha donat la seva opinió respecte la situació de l' equip, admet que va veure jugadors amb excés de responsabilitat. Diu que la samarreta del Nàstic té un pes però està convençut que resultats positius a casa és qüestió de temps que arribin.

Ha parlat del projecte esportiu i diu que aquesth a de tenir el seu recorregut. 

Finalment Ramírez ha volgut subratllar el paper de l' afició , diu que en moments com l' actual tenen un paper més important de l' habitual.