Els 23 nens i nenes sahrauís acaben els dos mesos a Tarragona amb el projecte 'Vacances en Pau'

Publicat divendres 23 de Agost de 2019 12:30
  • Tarragona Ràdio

El projecte ‘Vacances en Pau’, organitzat per l’Associació d’amics del Poble Sahrauí Hammada, arriba a la seva fi aquest diumenge. Els 23 nens i nenes sahrauís acaben els dos mesos de vacances a Tarragona amb una gran festa final a la Canonja.

Un dia ple d’activitats que comença a les 11 del matí amb un pica pica i posteriorment al migdia fideuà. Durant tot el dia els nens podran gaudir d’inflables, jocs d’aigua i també el torneig de futbol ‘Sahara Libre’ al camp d’esports municipal de la Canonja. Per acabar, festa de l’escuma i magia amb el Màgic Manu.

S’acaba una estança on famílies de la demarcació s’han encarregat que els nens viatgessin i coneguessin el territori. Així ho han explicat el Hemed i el Bamba.

Un dels participants del projecte, Lluís Esparza, ha explicat que ha sigut un estiu mogudet però que li ha agradat molt l’experiència.

L’Associació d’amics del Poble Sahrauí Hammada organitza el projecte ‘Vacances en Pau’ des del 2006. Enguany 23 nens i nenes han gaudit de l’experiència, 4 més que l’any passat.