Els alcaldes dels municipis seu veuen els Jocs com un aparador al món

Publicat dilluns 12 de Març de 2018 06:38
  • Tere Ortega
  • Tarragona 2018

Els alcaldes dels municipis que són seu dels Jocs Mediterranis veuen el certamen esportiu com un aparador per donar-se a conèixer al món. També coincideixen en destacar com a positiva la capacitat de Tarragona 2018 de diversificació pel territori de l’esdeveniment.

Tarragona Ràdio ha reunit en una tertúlia als alcaldes de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà; de la Selva, Josep Masdeu i del Morell, Pere Guinovart. Estan convençuts que els seus municipis es beneficiaran dels Jocs i esperen que ara que s’apropa la data es recuperi l’eufòria que va generar la designació de Tarragona per acollir la cita olímpica.

La Pobla de Mafumet farà seva la competició de futbol juntament amb Reus i Calafell. L’Estadi municipal d'aquesta localitat del Tarragonès té capacitat per a més de 700 persones i s'hi han fet algunes actuacions per adaptar-lo a les necessitats dels Jocs. El seu alcalde, Joan Maria Sardà, destaca la implicació que també tindran en el programa cultural dels Jocs. Sardà està convençut que tot plegat tindrà un retorn.

Al Morell s'hi faran les proves de Bàdminton masculí i femení individuals i per parelles. Se celebraran al pavelló del municipi. El seu alcalde, Pere Guinovart, considera que diversificar Tarragona 2018 en diferents municipis va ser un encert. Demana que s'incentivi als ciutadans perquè facin seus els Jocs.

El Pavelló de la Selva del Camp s’ha preparat per acollir l'esgrima. L’alcalde del municipi, Josep Masdeu, està convençut que l’impacte serà molt positiu.

El programa inclou espasa individual masculina i en dones: espasa individual, sabre i floret individual.