Federico Bardají

Els autors tarragonins presenten i signen novetats aquest Sant Jordi

Publicat dijous 23 de Abril de 2015 12:42
  • Tere Ortega


Natàlia Rodríguez

Federico Bardají

Eudald Carbonell

Els autors tarragonins han presentat novetats per Sant Jordi i han signat llibres al llarg de la diada.

‘Una història de Tarragona’ de Xavier Fernández i Ramón Segú; ‘Bonavista. Una biografia social’ de Federico Bardají o ‘Ens farem humans?’ d’Eudald Carbonell ocupen els primers llocs del rànquing local. L’arqueòleg, Eudald Carbonell, parlava de les necessitats de l’espècie per sobreviure en el planeta.

Federico Bardají, l’autor del llibre on repassa la història de Bonavista es referia a la idiosincràsia d’aquest barri.

El llibre de Bonavista és de Silva Editorial. Cossetània proposa l’edició en castellà de ‘Guerra a ultranza’ d’Armando Lacueva sobre la Barcelona de principis de segle XVIII. També, alguns consells econòmics a través de les ‘100 qüestions d’economia’ d’Agustí Segarra i Lluís Miret. Segarra i Lacueva han passat per l’estand de Tarragona Ràdio.

La periodista, Natàlia Rodríguez, s’estrena com a novelista aquest Sant Jordi a través d’Arola Edicions. ‘Viatjant amb cendres’ explica la història d’un comunista convençut que ha viscut els principals esdeveniments del segle XX.

‘Algú com tu’ de Xavier Bosch o ‘El Món blau. Estima el teu caos' d'Albert Espinosa estan entre els llibres més venuts al conjunt de Catalunya aquest Sant Jordi.