Els autotransportistes, farts que els criminalitzin pels accidents a la N-340

Publicat dimarts 06 de Febrer de 2018 12:27
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

Els autotransportistes es plantegen mobilitzacions, farts que es criminalitzi als camions dels accidents a la Nacional 340.

El secretari de la FEAT, Josep Lluí Aymat, diu que se senten víctimes de la situació i denuncia la que considera inacció de les administracions. La patronal del transport lamenta que s’han prioritzat els interessos de les concessionàries en comptes d’invertir en infraestructures.

Aymat critica que una via amb tanta circulació com la N-340 no estigui desdoblada en la seva totalitat.

Des de la Federació de transportistes s’estudiarà emprendre accions de protesta o afegir-se a les organitzades per les plataforma de l’Ebre en favor de la gratuïtat de l’AP-7.

El secretari de la FEAT recorda que estan a favor d’aquesta gratuïtat o bé de traslladar els camions a l’autopista amb bonificacions del 75%.

Els autotransportistes han expressat el seu rebuig a la situació després de les tres darreres víctimes mortals a la N-340. Diumenge tres ocupants d’un turisme van morir a l’Arboç quan els va envestir un camió articulat que va fer la tisora.

Aquest dilluns, els alcaldes del Pacte de Berà van signar una carta que remetran al govern espanyol exigint d'immediat l'aplicació de l'acord per desviar els camions a l'AP-7.